Post by blanguscorene on Mar 1, 2022 11:20:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokeni kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War 2022 version ▞▞▞
Oyun 5 ulduza layiqdir, amma düzünü desəm, enerji sistemi çox bezdirici olur, bir oyun üçün kifayət qədər enerji əldə etmək üçün həmişə tonlarla reklamlara baxmağa ehtiyac duyuram və bu, zəhlətökəndir enerji sistemini çıxarın
niyə 7-ci bölüm açılmır? Mən tələbi yerinə yetirdim (24-cü səviyyəni keçdim)
Super oyundur
bu belə axmaq oyundur, heç də ədalətli deyil, bəzilərinin "ov tüfəngi" var, amma minigun kimi atəş açır. Onlara yaxınlaşa bilmədiyim halda bıçağımla onları necə öldürə bilərəm? Ən axmaq oyunlardan biri
ÇOX ƏYLƏNCƏLİ!!! Bir şeyi istisna edirəm, sizin enerjinizin necə olmasından NİFrət edirəm. bu qədər bezdirici. Xüsusilə bu oyun çox əyləncəlidir və mən təkrar-təkrar oynamaq istəyirəm. bu xəstəlikdən xilas olsanız 5 ulduz
Çox cəlbedici bir konsepsiyaya malikdir, sizə hər şeyi yenidən düşünməyə imkan verir və əla idarəetmə ilə heyrətamiz oyun təqdim edir. Növbəti bölgələrə getməyiniz bir qədər qəribədir, çünki hər şeyi təkmilləşdirməlisiniz, amma mən bunu başa düşürəm və enerjini doldurmaq və gözləmək fikri bir az ağırlaşdırır, amma mən oynamağa davam edəcəyəm.
Baxmayaraq ki, oyun yaxşı idi, amma mən onun tamamilə oflayn olduğunu düşünürdüm, bu, vaxt itirən bir oyundur, onu yükləməyin, internetə çıxışı aradan qaldırmasını gözləyin. (oyun onlayndır)
Məlumat israfı
Fruit Link - Line Blast Gündelik dggi
Bu oyunu yükləməyin və məlumatlarınızı boş yerə sərf etməyin, bu, çox çirkli bir oyundur və qrafikası çox faydasızdır və onun yavaş hərəkəti oyunu daha yararsız edir.
Bu, əla bir oyundur, vaxtdan əla şəkildə istifadə olunur Əla qrafika gözəl hekayə
Yaxşı oyun, lakin doldurmaq üçün çox vaxt lazımdır
Mən bunu sınamamışam, çünki nədənsə o, Mənə şərtləri oxumağa icazə verməyəcək, xahiş edirəm düzəldin.
Mb coxdu
Çox çox zəif qrafika.
İyrənc oyun Oyun bir müddət başlamır
Bir rels üzərində olan bir oyun üçün yaxşıdır. Qrafiklər qaydasındadır. Mənim problemim onun hərfi *oyun bacarıqsızlığı* SIFIR kəşfiyyatı, vaxt dəyişdirmə gücünə heç bir nəzarəti olmayan sürətli müəyyən yol, satış meydançasının əksinə olaraq siz hərəkət edənə qədər daimi güllə rejimində olmanızdır. Və "dərinlik səviyyəli sistem" Zarafatınız düz. Mən ədalətli olmağa çalışacağam, çünki 1\0-ları sıxmıram, lakin hətta .apk univers-in qabaqcıl oyunçuları üçün onun hər hansı bir maddəni cəlb edir.
"Onlayn" olduğu üçün sildim -5 Ulduz. Təəssüf ki ☹️ 1 ulduza basmalı oldum.
Möhtəşəm qrafika və oyun, amma istərdim ki, oflayn oynaya biləsiniz.
Bu oyun mənə super isti xatırladır və onun yaxşı hekayəsi və silah döyüşü və vaxtı var.
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Akcja tyy
Çox bəyənirəm.... dünyanın ən yaxşı atış oyunudur...... PULSUZ ATƏŞDƏN sonra şəxsi sevimli oyunum....... 😎😎😎😎😎😎.... ..... 👍👍👍👍 və bütün 2 gb şəbəkəni tutduğu üçün mb-ni azaldın və onlayn dərslər keçirməkdə problem yaşadım
Bu, max payne-nin pulsuz versiyası kimi gözəl oyundur, lakin oflayn və daha kiçik paket olsaydı, daha yaxşı olardı.
Oyunun gedişatı ən pisdir.... Məncə, bu, müasir döyüş kimi asandır, lakin bu, çox darıxdırıcıdır.... yükləməyin.
Oyun açılmır, nə etməliyəm?
Oyunda çox məzmun yoxdur, ona görə də bütün enerjiniz tükəndikdən sonra ya qeyri-məhdud oyun almalı, ya da daha 5 dəqiqə oynamaq üçün qiymətli daşlar almalısan, çünki mən heç vaxt bütün irəliləyişinizi ləngidən bir oyun oynamamışam və əylənməkdən zövq alacaqsınız. Bu oyunun dozası, cəhənnəm, bir fəsli döydükdən sonra növbətini düzgün oynaya bilməyəcəksiniz, siz günlərlə oynamağınıza mane olan bir çox şeyi təkmilləşdirməlisiniz və bu, həqiqətən pisdir, inkişaf etdiricilər bunu düzəldin!!!
yaxşıdır
Belə sərin oyun. Bununla belə, təsadüfi olaraq "hikegames" zamanı donur, bunun səbəbini bilmirəm. Mən dünən oyunu yüklədim və bu günə qədər yaxşı işləyirdi. O odmt onu silməyə və yenidən quraşdırmağa davam etmək istəyirəm. Zəhmət olmasa problemi həll edin. Bu mənim sevimli oyunumdur
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Acción ibe
Başlanğıcda toxunma işləmir, oynamağa icazə vermir
tipik mobil oyun təcrübəsi, həqiqətən, oyun dizaynı yaxşı görünür və o PC oyunundan götürülmüş slo mo konsepti adını unutmuşam, lakin sahələrin kilidini açmağın o qədər axmaqdır, bütün təkmilləşdirmələri satın almalısan və yeni bir sahənin kilidini açmaq üçün həmişəlik lazımdır ,1 ulduza layiqdi
Əlaaaa
Bu oyunu oynamaq inanılmazdır Mən ilk dəfə oynayıram və oyunu sevirəm Missiyaları oynamaq üçün yaxşı yavaş hərəkət etmək düşməni sıçrayış və böyütmək və onu öldürmək ən yaxşısıdır ifrat səviyyəli oyun Bu oyunu çox sevirdim, həqiqətən, qrafika mənim cihazım üçün həddindən artıqdır 2gb ram səliqəli işləyib
Ən yaxşı oyun. Əla qrafika, əla oyun və bununla bağlı hər şey əladır
Enerji ehtiyacı bu oyunu məhv edir, əks halda bu oyun əla olardı.
Nə deyə bilərəm ki, möhtəşəm oyun
Əlaaa
bir dəfə səviyyədə öldü, bütün yolu keçmək üçün yenidən başlamaq lazımdır. Oyunun zəif konsepsiyası ....... güllə zamanı çoxlu düşmənləri öldürəndə hər dəfə cansıxıcı hiss edir ..... yaxşı hekayə xəttinin olmaması .... ....👎👎👎👎
Beləliklə, oyun skrinşotları illüstrasiya və bir növ cəlbedici kimi göstərir, lakin mən inana bilmirdim ki, 1 GB-lıq bir oyunun bu qədər gülünc ola bilər 😑 qrafika o qədər peşəkardır ki, oyun oyunu hətta əyilə, əyilə və ya sərbəst hərəkət edə bilmir belə ağır oyunda gözləmək olardı. Hekayə və fps çox ucuz görünür. Peşəkarlığın olmaması və bacarıqsızlığı ilə sınaqdan keçirilmiş ən pis oyun 💥
Çox pis oyun. Tam yavaş hərəkət..mən sildim🖕🖕
bu, həqiqətən əyləncəli və sürətlidir və sadəcə yavaş rejimdə olmaq sizi dayanılmaz hiss edir
Sürətlə partlayır
İşləmir
Yaxşı həzz alın, amma .... ödəmək azdır.......
Növbəti mərhələyə keçmək üçün cəbbəxananın kilidini açmaq üçün hekayədə əlavə mükafat verin.
Bu, mobildə oynadığım ən yaxşı 1 oyundur.. İdarəetmələr mükəmməl qrafikadır, çoxlu çətin mərhələlərdir Mən sondan əvvəlki epizoddayam, burada çətinləşir.. Bir aydan çoxdur oynayıram, silməmişəm. QAZAN.! 2 təklif yaxşı olardı ki, o, qapıları açan bu kimi şeyləri itələmək üçün sərbəst əlini istifadə edə bilsəydi.. Möhtəşəm oyun, uşaqlar, afərin.. Oyunçular, yükləsəniz, bütün gün buna dəyər olan sonsuzluq enerjisi üçün pul xərcləyin..
FZ9: Timeshift - Legacy of The Cold War Azione hvuz
👉👌
Oyun gözəldir, onun üzərində gözəl elmi-fantastik hekayəsi var, yaxşı qrafika, oyun idarəsi əladır və vaxtın donması əladır. Üstəlik, bu oyunda silah almaq və təkmilləşdirmək üçün qızıl əldə etmək bir çoxlarından daha asandır. Sevmədiyim yeganə şey odur ki, o həftəlik çağırışlar çox azdır və mən onları həmişə 30 dəqiqədən az müddətdə bitirirəm, sonra gələn həftəyə qədər yenə çox uzun müddət gözləməliyəm ki, onların yenidən gəlməsi üçün, niyə
Google Play-də belə oyanıq FPS oyunu
Mən oyuna kliklədiyim zaman o, mənə sadəcə qara ekran göstərdi və heç nə və musiqi də səslənmirdi, ancaq qara ekran idi
bu oyun zəhmli gözəl qrafikadır hər şey qaydasındadır.butt bir problem fəsil 6 son səviyyədir bu o deməkdir ki 7-ci səviyyə çətindir zəhmət olmasa bu səviyyəni asanlaşdırmaq üçün təkmilləşdirin zəhmət olmasa bu səviyyəni təkmilləşdirməyə çalışın. təşəkkürlər
oyununuz gözəldir amma niyə internetə çıxışı olması lazım olan təlimatı saxlamısınız bu multiplayer deyil düz bu tək oyunçu oyunudur əgər internet bizimləsə niyə biz oyunlar oynayacağıq sosial mediada işlərimizi edəcəyik şəxsi mənfəətinizə baxırsınız Müştəri haqqında düşünün. Bunu dəyişdirin.