Post by blanguscorene on Mar 1, 2022 11:42:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ No Limit Drag Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ No Limit Drag Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор точок ▞▞▞
▞▞▞ No Limit Drag Racing 2 2022 version ▞▞▞
Чудовий додаток. Не зрозумійте мене неправильно...АЛЕ той факт, що він постійно говорить, що файл OBB не знайдено і не пускає мене в гру, є повним BS
No Limit Drag Racing 2 ریسنگ kmw
Для мене найкраща гра «Без обмежень», це хороша гра для дітей
Я ввійшов через Facebook і мій прогрес зник, приємно 👍.
Гра весела. Єдине, що вам потрібно приєднатися до програми. Якщо ви збираєтеся працювати з версією 5.7 або нижче. Я тестував і налаштовувався годинами, лише щоб запустити з 5,9 до 5,88. Не можна опускатися нижче.
Я не отримав свій предмет у грі, за який я заплатив 8 доларів, і дивувався, чи не була затримка, мій профіль jarbanks, і я ввійшов у Facebook на іграх
Дуже крута гра, реклама не постійна, а графіка приємна. Але що б ви не робили, які б оновлення ви не купували для свого автомобіля, AI завжди кращий за вас. Через це я кілька разів застряг у кампанії. У мене максимальний двигун з турбонаддувом 4 рівня на сліках, але під час кампанії мене все одно побила машина без турбо і поганий двигун. Будь ласка, виправте це. Крім того, у мультиплеєрі будь-який автомобіль може просто притиснути вас до стіни. Це дійсно дратує.
Чудова пропозиція лише для гри, давайте додамо закис в транспортні засоби з вентиляторами
Чудова гоночна гра просто чекала рекламних акцій та інших автомобілів, щоб додати сенс гри
No Limit Drag Racing 2 Karera hxjd
No Limit Drag Racing 2 Balapan ycp
Добре, але важко зробити, коли ви не можете виконати спеціалізацію, а потім не можете потрапити до наступної гонки. Виправте це, щоб ми могли проводити гонки без специфікацій
Я люблю цю гру, і я не можу залишитися поза нею, вона дуже проста в освоєнні та найреалістичніша гра в драг-рейсинг, яку я грав. Я б хотів, щоб команда додала більше варіантів вихлопних систем і продовжувала додавати більше дивовижних речей з кожним оновленням
Загалом, це досить дивовижна гра, у мене є лише проблеми з турнірами, які ви будете вигравати потім. Раптом здається збій, і машина суперників проїжджає повз вас з неймовірною швидкістю і виграє в останню секунду ... також де тут професійний мод
Давайте подивимося, чи допоможуть вони, перш ніж я оціню, поки що мені доводилося витрачати реальні гроші, щоб оновити свій автомобіль, тому що щоразу, коли я ставлю частину, вони роблять гонку, яку я намагався обіграти важче. Зараз я на 000 зірок, тому що я дуже розчарований цією грою, у неї такий великий потенціал, але вони сильно втратили м'яч
Як хтось казав перед онлайн-режимом, коли ви берете участь у змаганнях з іншими, це або помилка, або збій, який вони використовують там, де ви явно виграєте запуск, але це все одно показує, що ви не впоралися з часовими поясами ETS, навіть якщо ви першими пройшли чверть милі, я пробігаю велику block Viper stage 3 Turbo Обмежте його лише до 20 фунтів прискорення, 176 миль на годину, але я все одно програю через невеликий блок онлайн, який навіть не встигає, навіть коли вони розлючені, я все ще втрачаю свої гроші? Будь ласка, полагодьте дерево, тому що дерево завжди запалює світиться в різний час, іноді занадто повільно або занадто швидко, немає прямої точності, коли ялинка загоряється щоразу, коли починається гонка, і дуже важко розрахувати час після гри, тому що час, який ви бачите, дуже різний кожен раз, коли гонка починається зрештою, кожен гравець дуже засмучений через цю проблему
Хороша гра, коли вона насправді відкривається і грає, але її примусово закривають, перш ніж навіть завантажити... дратує, оскільки я плачу вам підписку за це
Гра весела і все, але я не можу грати через кеш, що означає, що я очистив її, і вона все ще не працюватиме і немає оновлень
Це весело, але важко заробляти гроші і потребує більше автомобілів, таких як 1987 і 1968 Cutlass 1987 Monte Carlos Crovete C8 a 1970 Dodge Charger і новий Dodge Dodge hellcat і Scatpack Dodge Charger 1969 Dodge Daytona 1934 ford Hotrod, все буде чудово, якщо ви додасте це автомобілів і крил і задніх бамперів
Я люблю цю гру, вона дуже схожа на бездоріжжя, але з драг-рейсингом, а не бездоріжжям, як я сказав, я люблю, але я справді хотів би, щоб у режимі Freeroam була більша «драг-смуга», і немає сенсу, що маленький блок може подолати етап 4 turbo або вентилятор великий блок, який повністю працює, і я люблю слухати музику, коли граю в мобільні ігри, але я не можу вимкнути звук Я можу вимкнути музику в меню, але я не можу вимкнути або зменшити гучність автомобіля, якщо все це можна змінити, це було б чудово
Дуже сподобалася ця гра. Провів години за годинами, налаштовуючи машини, будівлю, перегони, хизування, тільки для того, щоб це врізалося в мене. Не можу грати вже майже 2 тижні.Виправте цю помилку, і це буде проста 5-зіркова гра.
Gunship Battle Total Warfare Stratēģiskās spēles pljt
Це весело, але ваш двигун стає гіршим, і вам доведеться платити, щоб грати. Ви не можете перемогти нікого з потужністю двигуна 25%. Я купив двигун зі своїми балами, і я подивився на свій двигун, і він сказав 50%. Тому я думав, чи коли-небудь отримаю двигун. Я знімаю гру, тому що я не плачу за те, щоб грати. Т ВИ
Будь ласка, додайте більше спортивних автомобілів, таких як gtr r35 тощо. Будь ласка, додайте більше частин кузова
Дуже подобається ця гра, дуже реалістичні варіанти налаштування! Чудова гра хлопці
Завантажив його двічі, все одно не завантажиться. Дуже засмучений, я зміг придбати автомобіль, але ніколи не брав участь у ньому
Вау. Це одна з найкращих гоночних ігор, у які я коли-небудь грав. Можливості тюнінгу перевершують навіть Gran Turismo. Доступно так багато налаштувань. Час від часу моя бідна людина використовує реальні гроші, щоб купити нову машину. Є НУЛЬ реклами чи наполегливих речей з продажу. Відмінна робота розробників!
Я не можу відновити свій старий обліковий запис.... Я не отримав його, я на деякий час видалив і тепер не можу повернути жодного зі своїх старих автомобілів чи грошей
Це хороша гра. Якщо вам подобається драг-расин, то це хороша гра для вас.
Це було чудово. Гра відмовляється відкриватися і грати. Я видалив і встановив його двічі без успіху. Дуже засмучує
Мені подобається гра, але з новим оновленням у мене взагалі немає звуку в моїй грі
Я купив автомобіль за реальні гроші, і після того, як я його купив, він вигнав мене з гри, коли я повернувся, у мене все ще не було машини, тому я бачу і намагаюся купити її знову, щоб перевірити, чи вона не працює, але вона каже, що я вже купив його, я просто не володію ним, тому це повне шахрайство, і воно навіть не повертає мені гроші.
Привіт, гра хороша, але через деякий час вона більше не працює, вона просто застряє на екрані завантаження
Мені подобається ця гра, але вона надто зосереджена на тому, щоб отримати ваші гроші.
No Limit Drag Racing 2 Versenyzés lmq
Я хотів би, щоб я міг витягнути парашут, не витягуючи PIN-код
Це чудова гра, одна маленька проблема полягає в тому, що машини повільно їдуть на смузі перетягування. У мене були машини зі швидкістю 240 або 241 миль на годину, а тепер 233 або 230 миль на годину, будь ласка, виправте це. Чи можете ви поставити ford mustang 1964 року та зарядний пристрій Dodge 1969 року випуску